Jordi Villacampa s’uneix a Atlas Green Energy com a ambaixador de marca

Jordi Villacampa s’uneix a Atlas Green Energy com a ambaixador de marca

Atlas Green Energy ha incorporat una figura icònica del bàsquet estatal, Jordi Villacampa, per tal que esdevingui ambaixador de marca amb la finalitat de promoure i ajudar a impulsar els valors de l’empresa lleidatana, una de les líders en el sector de les energies renovables i en projectes d’autoconsum (panells solars) per a empreses, comunitats i particulars.

El conveni es va signar a les oficines centrals a Lleida d’Atlas Green Energy, amb la presència del CEO d’Atlas Energia i Atlas Green Energy, Néstor Gutiérrez, en un acte en què ambdues parts van expressar la seva satisfacció, i a la vegada que es van mostrar il·lusionats per poder iniciar aquesta línia de col·laboració.

Una col·laboració que té com a objectius difondre arreu de Catalunya i part de l’estat espanyol la imatge i el coneixement d’Atlas Green Energy, de la seva activitat, productes, propostes i, sobretot, de l’esperit d’una empresa que està permanentment buscant nous projectes i aliances per tal de seguir essent protagonista en la transformació energètica que viu la societat.

Villacampa serà, doncs, una de les cares visibles d’Atlas Green Energy en aquesta difusió de la marca i de valors com ara l’experiència, la qualitat, el respecte, la fidelitat a una idea o el compromís, elements que van marcar també la trajectòria esportiva de Jordi Villacampa.

En aquest mateix sentit, ambdues parts són especialment sensibles a l’hora d’assenyalar la necessitat d’apostar per les energies renovables, per l’autoconsum i per la sostenibilitat, eixos que han de ser bàsics en el present i en el futur d’un planeta més renovable i responsable amb el medi ambient.

Cal recordar que Jordi Villacampa és un dels històrics del bàsquet espanyol, en especial del Joventut de Badalona, club en el qual va jugar durant 17 anys, del 1980 fins al 1997, quan es va retirar amb 35 anys.

Format al planter de la Penya, va esdevenir un dels millors alers europeus dels anys vuitanta i noranta. Amb el seu club va guanyar com a títols més destacats una Copa d’Europa (1994), dos Copes Korac (1981 i 1990) i dos lligues ACB (1991 i 1992), essent el jugador que més títols ha aconseguit (18) amb el primer equip del Joventut. La seva samarreta, amb el número 8, fou retirada el 1998 al pavelló de la Penya.

Va ser, a més, internacional amb Espanya en 158 ocasions (debutà el 1984), amb la qual va participar en totes les grans competicions internacionals: 2 Jocs Olímpics (Seül’88 i Barcelona’92), 3 Mundials (1986, 1990, 1994), 4 Europeus (1985, 1987, 1991, 1993). Un cop va deixar el bàsquet, va ser president del Joventut des del 1999 fins 2017.