Atlas Green Energy i BWP SPAIN, unides per l’energia verda

 

Atlas Green Energy ha iniciat el patrocini del projecte #NOplanetNOlife de BWP SPAIN, la Federació d’Empresàries i Professionals. D’aquesta manera, totes dues organitzacions treballen juntes en pro de valors com el feminisme, la sororitat, l’ecologia i un nou model de producció i consum energètic.

Què és el projecte #NOplanetNOlife?

Les empresàries i professionals que formen part de BWP SPAIN són conscients de la gran importància que té un canvi de model de producció i consum d’energia per al planeta i la seva cura. Per això, han iniciat el projecte #NOplanetNOfile.

Amb aquesta iniciativa, busquen posar llum a una realitat: el planeta s’està morint i no hi ha volta enrere. Per això, pretenen fomentar valors relacionats amb l’energia renovable i neta, l’ecologia i la cura del planeta.

Sota la sentència “sense planeta no hi ha vida i ja no ens queda temps”, el projecte #NOplanetNOlife consta d’una sèrie d’accions locals que BWP SPAIN durà a terme amb l’ajuda i patrocini d’Atles Green Energy.

D’aquesta manera, les empreses i els consumidors podran no sols adonar-se de tot el que implica el consum i producció excessius de plàstic i altres substàncies contaminants, també l’ús d’energies no renovables i no netes.

Com ajuda Atles Green Energy en el projecte #NOplanetNOlife?

Com a patrocinadors, en Atlas Green Energy volem fer un pas més en la lluita contra el canvi climàtic. És a dir, amb el projecte #NOplanetNOlife busquem reforçar el nostre valors, difondre’ls i demostrar que un nou model de consum i producció d’energia és possible.

D’aquesta manera, els usuaris, siguin particulars o empreses, podran comprovar que consumir i produir una energia verda, neta i amiga del medi ambient i del planeta no sols és possible, també imprescindible.

Una energia renovable i neta, pel planeta i pels nostres fills i filles

Les professionals de BWP SPAIN busquen conscienciar als usuaris sobre el futur del planeta, el qual penja d’un fil si no es duen a terme els canvis que defensen amb el projecte #NOplanetNOlife.

L’any 2050 és la data límit per a buscar i aplicar els canvis necessaris amb els quals garantir la vida del planeta i els seus habitants. De moment, els governs d’Espanya i de la Unió Europea han començat a elaborar el full de ruta.

El Pacto Verde Europeo ha estat constituït per la Comissió Europea i pretén ser un full de ruta per a dotar a la UE d’una economia sostenible. Així mateix, la Comissió també va establir, el passat 4 de març, la Llei del Clima Europea amb la qual es posa com a objectiu aconseguir les zero emissions netes de gasos d’efecte d’hivernacle d’aquí a 2050.

Vols que Atles Green Energy col·labori amb la teva empresa i t’ajudi a canviar la teva manera de consumir energia?

Contacta amb nosaltres!