APES Lleida i Atlas Green Energy uneixen forces a favor de l’energia verda

APES Lleida i Atlas Green Energy uneixen forces a favor de l’energia verda

A Atlas Green Energy continuem treballant per a visibilitzar l’energia elèctrica verda i amiga del medi ambient. En aquest sentit i buscant crear bones sinergies amb altres empreses del territori, hem començat una col·laboració amb APES Lleida.  

 

Qui són APES Lleida?

APES Lleida és una associació inaugurada en 1990, els membres de la qual són les gasolineres de la província de Lleida. Forma part de l’entitat, també provincial, denominada AGRUCAES, la qual pertany a la CEEES (Confederació Espanyola d’Empresaris d’Estacions de Servei)

AGRUCAES és una agrupació catalana constituïda per associacions d’estacions de servei de Tarragona, Girona, Lleida i Barcelona. Aquesta organització i CEEES donen una molt bona representació als membres de APES, portant-los a estar reconeguts no sols a nivell català, també estatal.

gasolinera_electrica_apes_lleida_coche

Quina missió té APES Lleida i quin és el fruit de l’acord amb Atlas Green Energy?

La missió de APES Lleida és donar representació davant les administracions públiques a totes les estacions de serveis i gasolineres del territori de Lleida. Aquesta acció implica la defensa de sengles drets i interessos.

A més, el seu comitè directiu forma part de la taula sectorial de mobilitat del vehicle elèctric de la Generalitat de Catalunya, donant veu al sector de les gasolineres en aquest àmbit. 

Cal pensar que les maneres de donar energia als automòbils no sols canviarà, sinó que ja està canviant. Per això és molt important que les estacions de servei siguin presents en aquest camí. 

He aquí la importància d’aquestes accions per a nosaltres. Per aquest motiu és tota una fita que en Atlas Green Energy hàgim aconseguit un acord de col·laboració amb aquesta APES Lleida.

Gràcies a l’acord, les gasolineres es veuran recolzades per les nostres accions i tindran una font d’accés a una energia elèctrica, verda i amiga amb el medi ambient. L’electricitat és i serà el nou agent de vital importància en els canvis que s’aveïnen per al sector automobilístic i d’això són molt conscients els membres de APES Lleida.

Així mateix, aquest acord ens permet acostar-nos encara més a les empreses i comerciants de la província de Lleida i de Catalunya. D’aquesta manera, les sinergies comencen a caminar, donant com a resultat una presència més clara de l’energia verda en tots els sectors. 

 

Vols més informació sobre les accions de APES Lleida i sobre les d’Atlas Green Energy? Contacta amb nosaltres!