Atlas Green Energy, al costat de la primera Marató de Lleida

Atlas Green Energy, al costat de la primera Marató de Lleida

Atlas Green Energy col·laborarà com a patrocinador en la Marató de Lleida, una cita atlètica pionera que viurà la primera edició el diumenge 30 d’octubre.

La incorporació al projecte s’emmarca dins del compromís d’Atlas amb la transformació energètica i la sostenibilitat per un món més renovable i responsable, una aposta que proves atlètiques com la Marató de Lleida comparteixen en fomentar uns valors i un estil de vida saludable, més encara quan ho fan en un entorn rural/urbà com és el que ofereixen la ciutat de Lleida i les altres tres poblacions per on discorrerà la prova: Torre-Serona, Benavent de Segrià i Vilanova de Segrià.

L’acord entre Atlas Green Energy i Marató de Lleida es va materialitzar amb la signatura del conveni de col·laboració, en un acte en què l’organització de la carrera va comptar amb el seu director, Sisco Larrull, i Atlas Green Energy va estar representada per Rosa Dalmasses i Ivana Teixidó.

La Marató de Lleida és un projecte de nou encuny que es va començar a forjar fa més d’un any i que veurà la llum el diumenge 30 d’octubre. Amb sortida i arribada als Camps Elisis de Lleida, transitarà pels carrers de la capital del Segrià, encara que bona part dels seus 42 quilòmetres de trajecte es desenvoluparà pels municipis de Torre-Serona, Benavent de Segrià i Vilanova de Segrià. Des de l’organització, a càrrec de l’Associació Esportiva Marató de Lleida, es vol oferir als participants la possibilitat de córrer per primera vegada a casa una prova d’aquestes característiques, i es vol fer-ho, a més, posant en valor el paisatge urbà de la ciutat, amb la Seu Vella omnipresent, però també el seu entorn rural característic.

Tots els detalls de la marató – https://maratolleida.org/