Les renovables estan d’enhorabona a Espanya

Les renovables estan d’enhorabona a Espanya

Les energies renovables s’han convertit en la base energètica per a molts usuaris d’Espanya. Això evidencia el bon acolliment que han tingut aquestes energies entre la població, sense deixar de costat l’èxit de les noves dinàmiques de consum d’electricitat.

 

Dades positives en el consum d’energia renovable a Espanya

Els resultats parlen per si sols: un 21,2%. Aquesta és la xifra total que Espanya ha assumit respecte a la demanda final d’energies renovables entre els consumidors d’electricitat al llarg de 2020. El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic va informar que els objectius europeus en aquest sentit estaven fixats en un 20%.

D’aquesta manera, els ciutadans han facilitat la superació d’aquest propòsit europeu, situant al país en un molt bon lloc. Els resultats esdevenen, d’una banda, de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i, d’altra banda, per l’increment de producció d’energies renovables.

energies renovables de moda a espanya

I això és positiu?

Per descomptat! Aquesta dada és positiva i esperançadora respecte a l’èxit d’aquesta nova i més beneficiosa manera de consumir energia, ja que indica que els usuaris tenen cada vegada més interès en elles. Alguna cosa que fins fa pocs anys semblava impossible.

Aquestes dades, d’altra banda, permeten afirmar que el camí cap a la descarbonització del sector elèctric i de la producció d’aquesta mena d’energia s’ha consolidat. Encara tens dubtes de si sumar-te al consum d’energia renovable i sostenible?

 

No el dubtis més i suma’t a la revolució verda! Contacta amb Atlas Green Energy!