Autoconsum energètic per a empreses en Atlas Green Energy

Autoconsum energètic per a empreses en Atlas Green Energy

Les empreses també són un dels clients i usuaris que poden consumir energia elèctrica a partir d’una font renovable, verda i generada per autoconsum. Sí, la vostra companyia o negoci pot arribar a produir i consumir la seva pròpia electricitat. En Atlas Green Energy t’expliquem com.

Què és l’autoconsum energètic per a empreses?

L’autoconsum és l’ús d’energia elèctrica per part d’un o diversos consumidors. L’energia que consumeixen aquests usuaris prové d’una instal·lació de producció pròxima a la infraestructura o edifici on se situa l’empresa i a la qual estan associats els titulars.

Les empreses poden acostar-se a l’autoconsum sense importar la seva grandària, sector o activitat econòmica o de producció. De fet, tenint en compte les propietats i característiques pròpies de l’autoconsum, les empreses són un dels seus clients naturals.

De fet, l’autoconsum energètic per a empreses sol es diferencia del col·lectiu o del particular pels seus titulars i “clients”, però les bases són les mateixes. És a dir, aquest tipus d’ús de l’energia elèctrica cerca que els seus usuaris acabin sent capaços de consumir i produir la seva pròpia font d’energia.

Quins beneficis dóna a la meva empresa l’autoconsum d’energia?

L’autoconsum energètic ofereix una sèrie de beneficis a les empreses i negocis que se sumen a això. Aquests són els següents:

 • Estalvi: les empreses estalviaran diners en la facturació mensual de l’energia elèctrica, ja que el cost de producció d’aquesta queda fixat i serà el mateix que la consumida.
 • Ingressos extres: molts usuaris aconsegueixen ingressos extres gràcies a l’energia solar que produeixen, la qual els sobra i poden vendre a altres usuaris. Així mateix, també poden obtenir ingressos per compensació.
 • Vida útil de les instal·lacions: les plaques fotovoltaiques i els sistemes que s’instal·len per a l’autoconsum tenen molta més durabilitat. De fet, una instal·lació amb 30 anys d’antiguitat té més d’un 70% de la seva potència inicial.
 • Legislació a favor: els canvis que ha experimentat la legislació de l’autoconsum a Espanya ha afavorit als seus usuaris, perquè s’han eliminat peatges i càrrecs. Això fa, a més, que la tecnologia solar fotovoltaica sigui molt més accessible al consumidor.
 • Afavoreix el canvi del sector energètic: l’energia solar i basada en l’autoconsum evita la dependència de combustibles fòssils, ajudant als canvis necessaris del sector energètic envers el medi ambient.
 • Usuaris més conscients: tenint en compte tots els punts anteriors, els usuaris d’autoconsum es tornen molt més conscients que consumeixen i com volen fer-ho. Així mateix, decideixen sobre i són independents entorn de la seva energia.
atlas-green-empreses-cadira

Com ofereix Atlas Green Energy l’autoconsum d’energia?

En Atlas Green Energy, oferim una solució integral perquè una empresa pugui generar i consumir la seva pròpia energia des del minut 0 en el qual instal·lem la infraestructura.

A més, els nostres tècnics s’encarreguen del projecte de manera integral, perquè l’usuari redueixi la seva dependència elèctrica amb una instal·lació, la qual serà de la seva propietat des del primer dia.

Com funciona l’autoconsum per a empreses en Atlas Green Energy?

 • Realitzem un estudi tècnic sobre la base dels consums de la teva empresa i la disponibilitat de superfície.
 • Et presentem el projecte i el pressupost.
 • Dissenyem, construïm i fem la posada en marxa de la teva instal·lació.
 • Comences a gaudir gratuïtament de l’energia del sol des del minut 0.
 • Si ho desitges, ens encarreguem del monitoratge i manteniment de la teva planta.

Quins resultats obtindràs amb el nostre servei?

 • Estalvi en la teva factura elèctrica d’entre el 30% i el 60% aproximadament.
 • Autonomia energètica.
 • Etiqueta verda: valor afegit a la teva marca.

Vols que la teva companyia s’uneixi a l’autoconsum? Contacta amb Atlas Green Energy!