Autoconsum energètic a cost 0€ en Atlas Green Energy

Autoconsum energètic a cost 0€ en Atlas Green Energy

Les noves maneres de produir i consumir energia busquen un resultat més sostenible, molt més amic del medi ambient i basat en l’autoconsum. Tot això té com a objectiu principal reduir el canvi climàtic i millorar la relació entre el sector energètic i els seus clients. 

Com és l’autoconsum en Atlas Green Energy?

Com ja hem anat veient en altres articles del blog d’Atlas Green Energy, l’autoconsum està plenament relacionat amb els objectius de l’energia sostenible i verda. Així mateix, es posa a l’abast de qualsevol mena de client sempre que el seu objectiu també sigui el produir i consumir una electricitat amiga del medi ambient.

L’equip d’Atlas Green Energy aposta per frenar el canvi climàtic i per oferir als seus clients una opció assequible, sostenible i molt senzilla d’instal·lar la infraestructura necessària perquè puguin gaudir d’un autoconsum energètic des del primer dia. 

Els nostres clients són des d’empreses i indústries fins a un consumidor domèstic que instal·la en la seva llar unes plaques solars. Tots ells gaudeixen de l’autoconsum energètic sense haver de dur a terme una gran inversió de capital i sense preocupar-se per tecnicismes. 

autoconsum-zero-atlas-green-energy

Autoconsum energètic a cost 0€ en Atlas Green Energy

L’autoconsum d’Atlas Green Energy té una premissa imperativa: el cost zero per als seus clients. Això implica que nosaltres ens ocupem de dur a terme la inversió en la infraestructura fotovoltaica i el client tindrà una factura per tota l’energia que es generi en ella. 

D’aquesta manera i gràcies a un preu fix acordat per contracte, l’usuari no haurà d’invertir diners en la seva instal·lació fotovoltaica i molt menys emportar-se sorpreses a final de mes per l’energia que consumeix i genera. 

Durant tots els anys que duri el PPA, el preu de l’electricitat serà el mateix per al client. Així mateix, una vegada hàgim aconseguit l’amortització de la infraestructura, aquesta passarà a ser propietat absoluta del client.

A més i diferenciant-nos d’altres companyies, en Atlas Green Energy oferim al client el dret de compra de la instal·lació durant un període de temps determinat en cada projecte. El cost de compra es determinarà segons la potència fotovoltaica instal·lada i segons els anys que hagin transcorregut des de la signatura del contracte.

Si vols més informació o si t’has decidit per nosaltres per a proporcionar a la teva llar energia verda, contacta amb Atlas Green Energy.

Energia verda amb autoconsum a cost 0€ amb Atlas Green Energy